Διαμονή

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 10 ενοικιαζόμενα διαμερίσματα με ευρύχωρους χώρους χωρητικότητας δύο έως έξι ατόμων καθώς αποτελούνται από ένα ή δύο δωμάτια και σαλόνι με άνετους καναπέδες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν τρίτο ή και τέταρτο κρεβάτι. Παιδική κούνια διαθέσιμη μετά από επικοινωνία. Τα δωμάτια μας έχουν θέα τόσο στην θάλασσα όσο και στο βουνό δίνοντας την δυνατότητα επιλογής στον πελάτη.

Περιλαμβάνουν μπάνιο με ντους, συνεχή παροχή ζεστού νερού, κλιματιστικό διαθέσιμο 24 ώρες, ψυγείο, τηλεόραση, τοστιέρα, φρυγανιέρα, ηλεκτρική εστία, μπαλκόνι ή βεράντα. Παρέχουμε καθημερινό καθαρισμό και αλλαγή πετσετών ανά δεύτερη μέρα με αλλαγή ιματισμού δύο φορές την εβδομάδα. Προσφέρεται δωρεάν ασύρματη σύνδεση internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου καθώς και στην παραλία και άνετος χώρος parking.

Δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν για την διαμονή τους και χωριστά διαμερίσματα από το κύριο συγκρότημα τα οποία διαθέτουν ιδιωτικό παρκινγκ και κήπο καθώς και όλες τις παροχές του κυρίου συγκροτήματος.

Σας συμβουλεύουμε για μέρη που αξίζει να επισκεφτείτε ενώ συμμετέχουμε ενεργά στην διοργάνωση εκδρομών εντός και εκτός του νησιού, ενώ παράλληλα σας παρέχεται η δυνατότητα ενοικίασης μοτοποδηλάτων και αυτοκινήτων εντός του χώρου

 

 
   
 
         
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ        
         
 
 
         
 
 
         
 
 
         
 
 
         
 
 
         
 
 
         
 
 
         
 
 
         
 
 
         
 
   
 
   
  Παροχές Ξενοδοχείου
 
       
 
   
 
 
Κατασκευή Ιστοσελίδας Web Future